Online rezervace DPP1 Pravidla rezervací Jak se zarezervovat?
Kliknutím na rezervace  souhlasíte s jejich pravidly
Tento web se mi líbí
Lion Sport Mamiee

Historie DPP

 
Naše sportovní centrum zahájilo svou činnost s cílem nabídnout cvičencům nový trend v oblasti fitness a tím byl jeden z nejznámějších indoor cycling programů. Mezi prvními centry v severozápadních Čechách jsme roztočili pedály a rozjeli zájem o tento druh cvičení.
Velký zájem našich klientů nás dovedl k tomu, že jsme se v roce 2004 přemístili z prostorů na Tržním náměstí v Teplicích do prostorů nových, pro naše klienty prostornějších a pohodlnějších, na adrese U Císařských lázní 352/19.



V průběhu následujích let docházelo k menším či větším úpravám ve stávajícím objektu, které vedly k postupnému rozšíření centra do dnešní podoby. V současné době vám ve 3 cvičebních sálech  nabízíme nové, moderní a účinné formy cvičení spolu s dalšími službami patřícími do oblasti fitness (poradenství atd.). Mezi nové a moderní trendy, které vám přinášíme patří CROSS TRAINIG, MOVE IT (funkční trénink), TRX, antigravitační jóga AY FLY TRAINING, PUMP FX, ZUMBA, PORT DE BRAS, PUPM FX, VIBRAČNÍ PLOŠINY, FITBOX, dále nabízíme cvičení PILATES s týmem cvičitelek studujících Pilates u přední české cvičitelky, také i cvičení TĚHOTNÝCH a další druhy cvičení. 

 

Nebojíme se investovat, průběžně se vzděláváme v oboru, a proto Vám pravidelně můžeme přinášet nové fitness trendy. I díky této naší filozofii vám od září 2009 můžeme nabídnout služby druhého fitness centra, které se nachází v moderních prostorách nové sportovní haly v Teplicích. V nových prostorách naleznete posilovnu ( 25 stanovišť značky GRUNSPORT DELUXE ) s cardio zónou ( běhátka, rotopedy, eliptický trenažér, veslařský trenažér ).

V roce 2013 jsme rozšířili posilovnu o dalších 50 m2 a dovybavili dalšími 6-ti kardio trenažéry. V posilovací zóně došlo k rozšíření o multifunkční kladkový stroj Dual adjustable pulley (DAP), který je kromě jiného vhodný pro funkční trénink a umožňuje výškové nastavení kladek.
 

 

 

 

 

V polovině roku 2011 jsme přijali nabídku majitele Sportcentra Sluneta v Ústí nad Labem, k provozování nově vybudovaného fitness centra v tomto objektu. Využili jsme zkušenosti získané s provozováním center v Teplicích, zavedli odbavovací systém, rozšířili kardio zónu – no prostě udělali jsme maximum, aby se   vám u nás líbilo :-) Výsledek spolupráce se Slunetou naleznete na www.slunetafitness.cz

Predstavljamo Zlatnik one koji su totalni izmjenjivač igara za ljubitelje sportskog klađenja!
Jeste li spremni podići svoje sportsko klađenje na sljedeću razinu? Ne tražite dalje od Premier Bet!




Dům Plný Pohybu

                                          

Zdravá záda                        DPP

Fitbox Těhulky  Facebook 
  AY Fly Training  Zumba Youtube
Dům Plný Pohybu I. Pole dance   Rezervační systém 
  U Císařských lázní 352/19 Vibrostation
Pobočky DPPI, DPPII
  415 01  Teplice Pilates

  tel.: 723 731 567      
        e-mail: info@dumplnypohybu.cz 
  Dům plný pohybu II.     web: www.dumplnypohybu.cz 
  Sportovní hala Teplice      
  Na Stínadlech 3280      
  41501 Teplice