Online rezervace DPP1 Pravidla rezervací Jak se zarezervovat?
Kliknutím na rezervace  souhlasíte s jejich pravidly
Tento web se mi líbí
Lion Sport Mamiee

Online rezervace pravidla

Vážený zákazníku,
rezervace na cvičební lekce v našem sportovním centru NEJSOU POVINNOSTÍ, ale pouze doporučením. Když nejste objednáni neznamená to, že nemůžete na cvičební lekci přijít - NAŠE CENTRUM MŮŽE NAVŠTÍVIT KDOKOLIV A KDYKOLIV A TO I BEZ REZERVACE ČI KARTIČKY, avšak pokud chcete mít místo jisté, doporučujeme rezervaci.


1. Kdo a jak muže provést rezervaci?

Rezervaci může provést registrovaný klient
1. pomocí on-line rezervačního systému na www.dumplnypohybu.cz
2. telefonicky v otevírací době DPP I. (provozovna u divadla) - nutno sdělit PŘÍJMENÍ a HESLO (číslo čárového kódu ze zadní strany kartičky)
3. osobně na recepci DPP I. - nutno znát PŘÍJMENÍ a HESLO (číslo čárového kódu ze zadní strany kartičky)

Podmínkou pro rezervaci je dostatečný kredit či permanentka na zákaznickém účtě (elektronický účet vedený u DPP).
V případě, že se vám nebude dařit provést rezervaci i přes zadání správných přihlašovacích údajů a přes dostatečný kredit, kontaktujte nás na info@dumplnypohybu.cz nebo problém oznamte na recepci tel.:723 731 567 (tel. zvedáme pouze v otevírací době)
POZOR - pokud máte rezervované místo a nedostavíte-li se na lekci nejpozději 3 min. před začátkem, může být vaše místo přenecháno jinému zájemci.

2. Jak můžu řádně rezervaci zrušit?

Rezervaci můžete zrušit pomocí on-line rezervačního systému na www.dumplnypohybu.cz
Po přihlášení klikněte na MŮJ ÚČET – REZERVACE - ZRUŠIT .... a zrušte požadovanou lekci

Řádným zrušením se rozumí zrušení v on-line systému nejpozději 8 hod. před začátkem dané lekce.

Pokud budete chtít zrušit rezervaci telefonicky, tak musíte volat pouze v otevírací době a nejpozději 8 hod. před začátkem lekce (MUSÍTE OBSLUZE SDĚLIT PŘIHLAŠOVACÍ JMÉNO A HESLO). Pokud budete volat více jak 8 hod. před začátkem lekce, avšak mimo pracovní dobu, tak telefon nebude nikdo zvedat – tudíž nebudete moci lekci zrušit a jediné možné zrušení bude možné prostřednictvím on-line systému.

Pokud nejste registrováni a lekci jste platili předem v hotovosti, tak rezervaci nelze zrušit. Vstupenku můžete přenechat další osobě.

3. Co se stane, pokud se omluvím pozdě?

Pokud se omluvíte později než 8 hodin před začátkem lekce, tak je vám hodina účtována jako by jste ji navštívil(a). Pokud budete volat více jak 8 hod. před začátkem lekce, avšak mimo pracovní dobu, tak telefon nebude nikdo zvedat a nebudeme vám moci rezervaci zrušit – v tom případě zrušte rezervaci on-line.  

4.  Nejsem ještě u vás registrován (a), jak to mám provést?        

Napište nám na info@dumplnypohybu.cz a my vám registraci vytvoříme. Následná rezervace bude možná pouze při dostatečném kreditu na zákaznickém účtu, proto při registraci prostřednictvím on-line systému si budete muset vložit kredit na váš účet. NAŠE CENTRUM MŮŽE NAVŠTÍVIT KDOKOLIV  A TO I BEZ REZERVACE, ALE NEMŮŽEME VÁM GARANTOVAT VOLNÉ MÍSTO

5. Mohu si rezervovat více míst?

Ano, pokud jste u nás registrováni a máte dostatečný kredit, tak na jednu zákaznickou kartu a na stejnou hodinu můžete provést libovolný počet rezervací. Provedete opakovaně rezervaci na stejnou lekci (doporučujeme si počet rezervací překontrolovat kliknutím na MŮJ ÚČET - REZERVACE)

Pozor po příchodu na objednanou hodinu se vše strhne z účtu klienta-objednatele – nelze si objednat 3 místa a na recepci říci „mě strhněte jedno, ostatní si platí sami“ 

6.Mohu použit k placení poukázky či kupóny od zaměstnavatele? 

Peněžními poukázkami či kupóny od zaměstnavatele si můžete dobít kredit či zaplatit permanentku.

7.  Mám na zákaznickém účtě peníze, nemůžu chodit cvičit, již mi nevyhovuje skladba cvičení, co mám dělat?

  1. pokud se stěhujete pryč a již nikdy nechcete u nás cvičit, lze kredit převést na jinou osobu (musíte převod učinit osobně, vrátit registrační kartu a to vše pouze na provozovně DŮM PLNÝ POHYBU I. – u divadla . POZOR - nepřevádíme kredit již jednou převedený či prodloužený a nepřevádíme vkladové bonusy !!!
  2. pokud nemůžete cvičit jen dočasně (těhotenství, zdrav. problémy), nahlašte to na recepci (provozovně DŮM PLNÝ POHYBU I. – u divadla) a my vám prodloužíme platnost zákaznického účtu 

8. Jaká je platnost vloženého finančního kreditu - zákaznické karty?

  1. platnost je 12 měsíců od posledního vkladu na zákaznický účet (pokud klient osobně či emailem včas nenahlásí přerušení ze zdravotních důvodů). Pokud v průběhu 12 měsíců nebude vložen žádný kredit, tak stávající kredit propadá.
  2. platnost permantních vstupenek je zveřejněna na www.dumplnypohybu.cz v odkazech ceník
  3. platnost měsíční permanentky do posilovny je 31 dní od zakoupení

9.  Co když mi skončila platnost zákaznického účtu–registrační karty?

  1. vaše registrace u nás zůstává dalších 12 měsíců
  2. kredit vašeho účtu je vynulován

10.  Můžu půjčit registrační kartu někomu jinému?

  1. karta je registrována na vaše jméno a je vstupním klíčem k vašemu zákaznickému účtu. Pokud ji zapůjčíte někomu jinému nezodpovídáme za možné zneužití vašeho účtu.
  2. Zapůjčení karty je zakázáno u zvýhodněných u měsíční či roční permanentky do posilovny, u studentských slev, v těchto případech je karta NEPŘENOSNÁ. Pokud dojde k porušení tohoto pravidla bude vám odebrána výhoda a vstupy u permanentek propadnou !!!

11. Ztratil (a) jsem registrační kartu!

  1. ihned tuto událost nahlašte na recepci DPP I. nebo emailem, zablokujeme přístup k vašemu účtu pomocí ztracené karty a zpřístupníme ho pomocí nové registrační karty (poplatek 20 Kč)
  2. při ztrátě registrační karty nezodpovídáme za možné zneužití vašeho účtu. Nahlašte ztrátu včas!!!

 

 

Ready to hit the jackpot? Step into Zlatnik and experience a luxurious gaming paradise!




Dům Plný Pohybu

                                          

Zdravá záda                        DPP

Fitbox Těhulky  Facebook 
  AY Fly Training  Zumba Youtube
Dům Plný Pohybu I. Pole dance   Rezervační systém 
  U Císařských lázní 352/19 Vibrostation
Pobočky DPPI, DPPII
  415 01  Teplice Pilates

  tel.: 723 731 567      
        e-mail: info@dumplnypohybu.cz 
  Dům plný pohybu II.     web: www.dumplnypohybu.cz 
  Sportovní hala Teplice      
  Na Stínadlech 3280      
  41501 Teplice