Walking trenažér se skládá především z nadčasové, moderní a bytelné konstrukce. Trenažér slouží k profesionálnímu použití – je určen do komerčních provozů. Nosnost trenažéru je 220kg. 

Walking trenažér disponuje designově vyladěným displejem, který snímá srdeční tepovou frekvenci. Dále monitoruje celkově ušlou vzdálenost, okamžitou ušlou vzdálenost, okamžitou rychlost chůze, obecný čas, aktuální čas chůze, počet spálených kalorií. S K2 HIKING máte svůj trénink pod absolutní kontrolou. 



Walking trenažér disponuje následujícími součástmi: velkou výhodou Walking trenažéru je polohovatelný sklon ve 3 pozicích, integrovaný dotykový snímač TF, košík na láhev a láhev, držák na činky a činky, celokovový brzdný systém – vyvarovali jsme se poruchových plastových částí!!!, integrovaný display, hydraulický píst umožňující inteligentní a bezpečné sklápění spodní části trenažéru ze složené polohy. 




Walking trenažér
disponuje dvěmi setrvačníky, které zabezpečují rovnoměrné rozložení sil u brzdného systému, což umožňuje lepší pocit z tréninku. Vodící válce jsou uloženy v zapouzdřených vysokorychlostních ložiscích 6203Z, díky kterým jsou prachu, potu a vodě odolné. V pravém setrvačníku je integrovaný magnetický snímač, který slouží jako senzor pro vyhodnocování většiny uvedených funkcí.



Walking trenažér
disponuje čtyřmi kolečky. Dvěmi, které jsou inteligentně umístěny ve střední části trenažéru, díky čemuž umožňují klientovi a instruktorovi jeho rychlou a snadnou manipulaci s trenažérem. Další dvě kolečka zajišťují tlumení, zachycují rázy a jsou umístěny v polohovací části trenažéru. Díky propracovanému brzdnému systému a jeho variabilní simulaci, lze prožít zážitek podobající se skutečnému zatížení v přírodě a užít si tak svoji lekci naplno.